Ett beroende mindre

Det har tagit tid…

…men den tiden är äntligen här.

Jag har slutat med CocaCola.

Nu finns det säkert där ute som sitter o tänker ”…ja men va dårå…Aspartam är inte så jävla bra det heller”.

Ja så kanske det är, men om man ska jämföra det med Socker så spelar inte Aspartam i samma serie. Socker är en stor jävla bov rakt igenom. Jag har säkert gått ner 4kg på 2 månader. Bara genom att ha slutat dricka CocaCola. För dom som känner mig så vet dom att denna kampen har jag hållit på med i mååånga år. Det har avverkats mååånga liter CocaCola genom åren. När jag drack som mest, då drack jag kanske 6-7 liter om dagen. När jag gick i Gymnasiet. Nu då, för två månader sedan, så drar jag kanske 1-2 liter om dagen, o har så gjort sen dom senaste 7-8 åren. Fasen inte bra alltså.

Men nu är jag alltså fri. Fri från CocaColan. Fri från det extrema sötsuget. Dom första veckorna va fasen inte roliga nånstans. Jag visste redan från början att jag kommer inte kunna sluta tvärt av. Det har jag provat. Det har inte funkat. Nu har jag ersatt CocaColan med PepsiMax istället. För CocaCola Zero och jag är inga riktiga kompisar. Jag tar endast en Zero om inte PepsiMax finns som alternativ om jag är ute o käkar nånstans.På den här sidan delas bara bra musik 😉 Vem vet, i framtiden kanske det dyker upp en och annan CCR-låt också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *